Welkom bij ons G@stenboek

Name:
Subject:
uw mail adres
Message:

Smile  Frown  Wink

Oops  Big grin  Razz

Cool  Rolling Eyes  Mad

Eek  Sad  Confused
Confirmation code:   


Hello. Sir/Madam

Do you have any vacancy in assistant cook position.

Thanks

I was trying to make sure you received our sincere thank you for visiting with us at the store having hot chocolate. We were so honored to be invited into your home and to see your mill. Of course your 'shower' was very special too. I am unsure you will remember us but if you respond with a specific email I will send a couple pictures we took while we were there. Take good care of each other!

Danette and Charlie L. Barrett (the cowboy)

Ik heb even heerlijk bij jullie op gestoken en was zeer onder de indruk van jullie prachtige molenverblijf. Een compliment voor de molenaar en zijn vrouw!

Vandaag met mijn collega molenaars uit ZO Groningen te gast geweest bij molen 'het Klaverblad'.
We waren er allemaal zeer tevreden over: Heerlijk belegde broodjes, zeer smakelijke soep en een warm en gastvrij ontvangst!
Men zegt dat Groningers misschien wat stug zijn maar dit deed ons week maken!
Complimenten voor deze fijne ontvangst, het was goed vertoeven bij Het Klaverblad.

Beste Ru,
Vorige zaterdag bij u gezeten en genoten van je gezelschap.
Toeval wil dat vorig weekend een nieuwe molenroute voor fietsers is geopend. Als je via Google intypt: "vernieuwde molenroute Antwerpse Kempen", dan kan je hierover verschillende sites raadplegen. De route doet 10 verschillende molen aan uit onze regio. Misschien eens leuk om ze te bekijken op het internet.
Groeten,
Pascale en Kurt

PS. als we de volgende keer aan de Zaanse Schans passeren, brengen we zeker terug een bezoek.

Ik ben al 25 jaar op zoek naar Bruun van der Stadt Hij woonde vroeger op het Smaal te Zaandam. Ik woonde op de Hovenierstraat 68 te Zaandam. Wie weet waar hij verblijft?
Mijn mailadres: r.a.schaft@gmail.com. Website: https://sites.google.com/site/ronswereld/

Heeee ome Ru! Wat leuk je op een tocht door het eindeloze internet aan te treffen met een geweldig verhaal. Ik zie een fantastische familie die zich in een stichting heeft verenigd! Zeldzaam! Dat had je niet kunnen bedenken toen je je gezin ging "stichten". Ik vond je site toen ik m'n vader zat op te googelen.. Leuk dat hij in je verhaal voorkomt, wat zou ie graag bij je langs zijn gekomen!!!.(mn broer Kees ook trouwens). Dat ga ikzelf zeker doen als ik met mn antieke Honda langs de Kalverdijk kom tokkelen..
De groeten aan iedereen!
ps. Johan, je bent niet alleen een begenadigd volleyballer! ik wist dat je nog meer talenten had die we 30jaar geleden nog niet konden bevroeden...

Hoi Johan en mede molen-enthousiasten,
Ziet er goed uit.
Duidelijk en een professioneel uiterlijk.
Een geweldig onderwerp. Je voelt de wind door je haren bij het zien van de molen.
Succes met de verdere bouw van de site en de promotie van de molen.
Je collega, Corry

We hebben twee dagen naast de molen gelegen met ons bootje. Bedankt voor het leuke contact en de uitleg over de bouw van de molen en vooral de demonstratie met de Kromhout motor. Veel succes.

Hallo Ru, Hannie,Klaverblad en aanhang.
Wat een geweldige prestatie is er geleverd om het verleden voorde toekomst veilig te stellen. Wij zijn zeer onder de indruk en hopen er in de toekomst nog meer malen van te mogen genieten. Kel en Cees